ГоловнаПолітика

ПР сформує першу п'ятірку з найпопулярніших у народу

Вивчати популярність будуть три місяці.

ПР сформує першу п'ятірку з найпопулярніших у народу
Михаил Чечетов перед заседанием Политсовета партии и фракции Партии регионов.
Фото: Макс Левин

Нардеп від Партії регіонів Володимир Рибак повідомив, що першу п'ятірку партійного виборчого списку оприлюднять через три місяці за результатами вивчення громадської підтримки.

Як повідомляє прес-служба ПР, про це він сказав, коментуючи результати спільного засідання Політради партії та фракції Партії регіонів.

"Перша п'ятірка сформується тоді, коли ми проведемо соціологічні дослідження, вивчимо підтримку громадянами можливих кандидатів, визначимо тих, хто користується найбільшою підтримкою у населення. Оприлюднимо її на ХІV з'їзді партії", - підкреслив політик.

"31 липня ми плануємо провести XIV з'їзд партії. На з'їзді затвердять списки кандидатів у депутати за багатомандатним виборчим округом, а також за одномандатними округами. Політрада отримає повноваження приймати відповідні рішення між з'їздами, а також визначаться перші п'ятірка та десятка кандидатів у депутати", - зазначив Рибак.

"Цьому передуватиме масштабна партійна робота: протягом травня, червня і липня проводитимуться розширені партійні збори за участю депутатів усіх рівнів - первинних, районних, міських та обласних організацій, де розглядатиметься програма партії, обиратимуться делегати на майбутній з'їзд і вирішуватимуться інші внутріпартійні питання", - додав він.

"Ми сьогодні орієнтуємо всі партійні організації на те, щоб вибори були відкриті, прозорі, чесні, і жодна партійна організація не повинна дати привід для сумніву в результаті кампанії. Ми повинні зробити все, щоб вибори пройшли в межах законодавства, і показати всьому світові, що Україна здатна провести такі вибори", - підсумував перший заступник голови Партії регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram