ГоловнаПолітика

Клюєв став начштабу ПР

Секретар РНБО має піти у відпустку.

Клюєв став начштабу ПР
Фото: Макс Левин

Під час спільного засідання Політради партії та фракції Партії регіонів у понеділок, 23 квітня, ухвалили рішення затвердити начальником Центрального виборчого штабу Андрія Клюєва.

Про це повідомляє прес-служба ПР.

"Андрій Петрович Клюєв, який очолив Центральний виборчий штаб, - сьогодні найбільш підготовлена людина в партії", - підкреслив перший заступник голови ПР Володимир Рибак.

За його словами, до роботи у виборчому штабі також залучать "команду професіоналів, яка проводила не одні вибори".

"Керівником публічної виборчої кампанії Партії регіонів затвердили Сергія Тігіпка, заступником з ідеології – Бориса Колєснікова, заступником з координації діяльності Партії регіонів та роботі з громадськими організаціями й іншими політичними силами - Володимира Рибака, заступником з роботи з VIP-агітаторами та взаємодією з Верховною Радою - Олександра Єфремова", – повідомив політик. Також він зазначив, що всі зазначені рішення ухвалили одностайно.

Відповідаючи на питання про те, чи візьмуть названі представники Партії регіонів відпустку на час проведення виборчої кампанії, Рибак підкреслив: "Всі будуть діяти відповідно до законодавства".

Разом з тим, як стало відомо LB.ua, прем'єр-міністр Микола Азаров, виступаючи перед членами політради, підкреслив важливість соціальних ініціатив Президента в передвиборний період, особливо для населення.

Зазначимо, що на засіданні політради ПР, незрозуміло в якому статусі був міністр МВС Віталій Захарченко, який раніше в интерв'ю LB.ua, підтвердив, що не є членом партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram