ГоловнаПолітика

Довгий не чекав допомоги від Партії регіонів

Горіна запевняє, що в шлюбі її дочки з Довгим немає політики.

Довгий не чекав допомоги від Партії регіонів

Екс-секретар Київради Олесь Довгий не намагався отримати протекцію від Партії регіонів, одружившись на дочці депутата Ірини Горіної Катерині.

Про це розповіла сама Ірина Горіна в інтерв'ю газеті "Факти і коментарі".

За словами Горіної, стосунки її дочки і Довгого почалися, коли нардеп ще перебувала в парламентській опозиції за часів президентства Віктора Ющенка.

"В опозиції завжди ситуація непроста, у будь-якому випадку. А Олесь був представником київської влади і мав вже свої досить міцні стосунки з президентом, багатьма парламентаріями та іншими представниками політикуму", - зазначила Горіна.

Думка про те, ніби таким шлюбом Довгий спробував заручитися підтримкою з боку Партії регіонів, Горіна назвала "повною нісенітницею".

"Катя і Олесь правильно робили, що довго не афішували широкій публіці свої стосунки. У пресу потрапив вже тільки сам факт їхнього весілля. Але так сталося, що, коли все це стало відомо, я вже була не в опозиції, а у владі. Зрозуміло, наші "злі язики", які не стали чи не захотіли ні в чому розбиратися, почали говорити, мовляв, все було зроблено Олесем спеціально ", - зазначила Горіна.

Нагадаємо, Олесь Довгий одружився на Катерині Горіній в листопаді 2010 року. Навесні 2011-го він за власним бажанням залишив посаду секретаря Київради та зосередився на депутатській роботі в Дніпровському районі столиці. Довгий і Горіна також відкрили Благодійний фонд, який реалізовує ряд соціальних та гуманітарних програм для мешканців цього району Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram