ГоловнаПолітика

ПР відкинула звинувачення італійців у цькуванні опонентів

"За гратами опинилися і нинішні члени уряду"

ПР відкинула звинувачення італійців у цькуванні опонентів
Фото: mynews-in.net

Нардеп від Партії регіонів Владислав Забарський заявив, що звинувачувати владу України у переслідуванні опозиції не має підстав.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, про це Забарський заявив під час зустрічі делегації народних депутатів України з членами комісії у закордонних справах палати депутатів у парламенті Італії.

За його словами, в Україні сьогодні зафіксовано кілька тисяч посадових злочинів.

"За гратами опинилися і високопоставлені функціонери, і нинішні члени уряду. Але ви цього не помічаєте і дорікаєте нам політичним цькуванням опонентів ", - сказав він

Хто ж із членів нинішнього уряду опинився за гратами, Забарський, мабуть, не уточнював.

"Справа екс-прем'єра України дійде і до Європейского суду. Ось коли він визнає, що вирок Тимошенко був прийнятий з порушеннями, гнів Європи буде виправданий. Зараз же європейські політики перебувають під владою емоцій", - цитує прес-служба слова "регіонала".

У свою чергу італійська делегація зазначила, що вважає за належне заслухати всі сторони цієї справи.

Повідомляється, що глава парламентської групи «Україна - Італія» Вальтер Тоні зазначив, що інтеграція України до Європи не може гальмуватися через одну кримінальну справу.

"Він сказав, що критичне ставлення до справи Тимошенко зовсім не є переважаючим в італійському парламенті і повідомив, що вже зібрано близько 70 підписів депутатів, які висловилися за поглиблення дружби Італії та Україні", - повідомляє ПР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram