ГоловнаПолітика

Колесніков знайшов спосіб остудити запал українських готелів

"До кінця квітня ця проблема вирішиться сама собою"

Колесніков знайшов спосіб остудити запал українських готелів
Фото: Макс Левин

Віце-прем'єр Борис Колесніков розраховує, що після допуску на український ринок бюджетної авіакомпанії Ryanair готелям буде невигідно утримувати ціни на номери понад 200 доларів на добу.

Про це він сказав на зустрічі з англійськими журналістами, які відвідали "Донбас Арену", повідомляє сайті ФК "Шахтар".

"Я думаю, що до кінця квітня ця проблема вирішиться сама собою. По-перше, ми закінчуємо угоду з Ryanair про входження на український ринок, і всі вболівальники зможуть порахувати вартість польоту на кожен матч і проживання в Україні. А вартість буде на користь авіації. Думаю, із цього моменту ціни в готелях різко підуть униз", - сказав він.

"З Лондона до Донецька летіти три з половиною години, квиток в обидва кінці коштуватиме 300 доларів. Англія зіграє в Україні три матчі в груповому турнірі. Отже, сумарні витрати становитимуть 900 доларів, якщо просто літати на кожну гру. Якщо готель коштуватиме понад 200 доларів, то прожити тут 10 днів вийде значно дорожче. Думаю, це швидко остудить запал наших готелів", - пояснив Колесніков.

Він також прокоментував опубліковане в ЗМІ

висловлювання Мішеля Платіні стосовно того, що "шахраї і бандити" в Україні хочуть нажитися на Євро-2012.

"По-перше, це сказав не Мішель Платіні. Про це написав Spiegel зі слів TUI, мовляв, ця туристична компанія не йде до суду, тому що він корумпований. Усі випадки порушення українського законодавства будуть розслідуватися за законом. Україна ніколи не приймала такої кількості туристів, тому власники готелів, очевидно, вирішили, що за час чемпіонату мають заробити на решту життя", - сказав віце-прем'єр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram