ГоловнаПолітика

Скандальному намісникові Лаври подарували Lexus

Павлові дарують по крутому автомобілю щороку.

Скандальному намісникові Лаври подарували Lexus

Митрополиту УПЦ МП Павлові, настоятелю Києво-Печерської лаври, подарували на день народження новий Lexus.

Подарунок поблизу його резиденції на території Лаври зняли кореспонденти "ТСН".

Авто без номерів під двері іменинника пригнав невідомий чоловік. Через відчинені дверцята Lexus було видно поліетиленові чохли на шкіряних сидіннях кольору беж. Таке авто тільки в базовій комплектації коштує від $118 тис.

Намісникові Києво-Печерської лаври Павлу вчора виповнився 51 рік. Як повідомляє телеканал, увесь день його вітали ВІП-віруючі - через політиків, які рушили вклонитися митрополитові, стояв у корках увесь центр Києва.

Подарований Lexus - не єдине авто класу люкс в автопарку отця Павла, зазначають журналісти. Торік йому подарували люксовий

Mercedes. Свій 50-річний ювілей митрополит Вишгородський відзначав із помпою - тоді його спочатку привітали в Лаврі, а потім улаштували йому грандіозну гулянку в одному зі столичних готелів. Священицькі забави і його подарунки активно знімали журналісти, і батюшці це не дуже сподобалося.

Нагадаємо, минулого році виник

конфлікт між журналістами "1+1" і намісником Лаври після того, як вони поцікавилися цінами на обслуговування чотириколісного подарунка. "Ти хочеш, щоб я побив камеру, ні? Мені подарували, я їжджу, а тобі через жовчність характеру ніхто не подарує. Усе! Це - засіб пересування! А священик повинен пішки йти, по-вашому? Ти ще матимеш, бо потім діти будуть за твою брехню відповідати", - посипав тоді погрозами архієпископ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram