ГоловнаПолітика

Нардепу-б'ютівцю дали трубою по голові

Міліція байдуже спостерігала.

Нардепу-б'ютівцю дали трубою по голові
Борис Пудов
Фото: http://sevbat.com.ua

нардепові від БЮТ Борисові Пудову під час акції у Харкові на підтримку Юлії Тимошенко невідомі завдали удару по голові металевою трубою.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини", посилаючись на самого потерпілого.

Він розповів, що під час встановлення наметів біля суду, де розглядають справу Юлії Тимошенко, підійшли судові виконавці з вимогою прибрати конструкції.

"Люди показали їм заявки, за якими немає рішень судів про заборону. Я теж підійшов і сказав, що ніхто не має права порушувати Конституцію і право громадян на вільні зібрання", - зазначив Б. Пудов.

"Після цього відразу підбігли молодики кримінальної зовнішності. Один намет вони просто розкидали по всій проїжджій частині. Одного з нападників ми затримали і передали міліції, його завели його за кут і відпустили", - сказав нардеп.

За його словами, після цього на інші намети накинулася інша група осіб характерної зовнішності.

"Серед них особливо виділявся один, як ми зрозуміли, з донецьких. Міліція байдуже спостерігала, як він лупцює людей і ламає намети. Я втрутився, за що отримав металевою трубою по голові", - розповів Борис Пудов.

"На заклики до правоохоронців припинити побиття людей і народних депутатів ніхто з них не відреагував і не підійшов" , - обурився депутат.

Після цього на місце події викликали "швидку", яка надала першу медичну допомогу.

"Ось вам право на мирні зібрання, ось вам недоторканність народного депутата за мовчазної згоди міліції", - заявив він.

"Наші суди сьогодні служать Януковичу, а завтра Янукович від них захисту не отримає. Вони повинні служити закону", - резюмував Борис Пудов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram