ГоловнаПолітика

Ветерани МВС збирають гроші для Луценка

Колишні колеги вдячні екс-міністрові за концерт

Ветерани МВС збирають гроші для Луценка
Фото: Макс Левин

Колишні співробітники Міністерства внутрішніх справ розпочали збір коштів, аби колишній міністр Юрій Луценко відшкодував завдані МВС збитки внаслідок святкування Дня міліції в палаці "Україна" 2008-2009 року.

Про це на прес-конференції журналістів повідомив колишній заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов.

"Ветерани МВС ініціюють збір коштів для погашення боргу за рішенням Печерського суду, оскільки ми вважаємо несправедливим те, що це має зробити родина колишнього міністра. На святкування ходили вдови, ветерани, заслужені працівники цієї галузі, тому неправильно, що за це повинна розплачуватися одна людина", - сказав Євдокимов.

Він зазначив, що ця ініціатива не має політичної мотивації.

"У мене буде спокійно на душі, що я зібрав, скільки зміг, ми це обговорили на сімейній нараді з дружиною, яка теж була на цих концертах. Це, можливо, єдина нагода для дружини побувати на такому концерті", - так Євдокимов пояснив своє бажання допомогти Луценкові з відшкодуванням збитків за вироком суду.

Як відомо, 27 лютого

Печерський районний суд Києва засудив Луценка до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна, зобов'язавши відшкодувати МВС 642 тис. гривень збитків, завданих унаслідок святкування Дня міліції в палаці "Україна".

Нагадаємо, в Європейському суді з прав людини відбулися

слухання справи екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка щодо незаконного утримання під вартою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram