ГоловнаПолітика

Корбан пропонує $1 млн за інформацію про вбивство Аксельрода

Друзі застреленого дніпропетровського бізнесмена Геннадія Аксельрода, зокрема Геннадій Корбан, пропонують $1 млн за інформацію, яка допоможе розкрити злочин.

Корбан пропонує $1 млн за інформацію про вбивство Аксельрода
Геннадий Корбан

"Ми, друзі та колеги загиблого, сприймаємо цей жахливий злочин як реальну загрозу і виклик усій діловій спільноті України. Не можна допустити, щоб цей зухвалий злочин залишився нерозкритим", - зазначив у листі один з друзів Аксельрода, голова наглядової ради компанії "Славутич-Капітал" Геннадій Корбан.

За словами Корбана, друзі вбитого гарантують повну анонімність тим, хто надасть інформацію про злочин.

Інформацію про вбивство просять надсилати на електронну адресу [email protected].

Нагадаємо, віце-президента промислово-фінансової групи "Спарта"

Геннадія Аксельрода розстріляв невідомий удень 14 квітня у Дніпропетровську біля власного будинку. Міліція розслідує справу про замовне вбивство.

Раніше, 17 вересня 2010 року, внаслідок вибуху в кафе Дніпропетровська

Корбан і Аксельрод отримали незначні поранення. Вибух стався на літньому майданчику кафе тієї миті, коли хтось підійшов до столу, під яким було закладено вибуховий пристрій. Після цього вибухотехніки запобігли загрозі повторного вибуху в кафе.

13 жовтня 2009 року в центрі Дніпропетровська на вулиці Харківській унаслідок вибуху

загинув близький друг Корбана - бізнесмен В'ячеслав Брагінський. 20 березня 2006 року в Дніпропетровську обстріляли автомобіль Корбана, якого в машині не було - важкі поранення отримав його охоронець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram