ГоловнаПолітика

Адвокат: кілер Щербаня не свідчитиме проти Тимошенко

Кілер Вадим Болотських не змінюватиме свідчень під диктовку прокуратури, аби вказати на причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня.

Адвокат: кілер Щербаня не свідчитиме проти Тимошенко
Вадим Болотских

Про це в інтерв'ю ZN.UA розповів адвокат Дмитро Поєзд, який захищав Болотських під час досудового слідства 2001-2003 року.

На запитання журналіста, чи може кілер змінити свої показання, адвокат заявив: "Болотських пошле їх на три букви. Він чекає, коли його переправлять у Росію. І розуміє, що його будуть берегти і він житиме, поки не дасть свідчень проти Лазаренка і Тимошенко. Він має шанс виграти час, і він це розуміє".

"Тож тут прокуратурі нічого не світить - Болотських не даватиме неправдивих свідчень", - додав Поєзд.

Адвокат нагадав, що Луганський апеляційний суд не знайшов складу злочину ні в діях Павла Лазаренка, ні в діях Тимошенко.

"Тепер необхідно відновлювати слідчі заходи. Допитати того самого Лазаренка, перевірити інформацію. І це тоді, як представники Генпрокуратури стверджують, що тільки-но Лазаренко ступить на українську землю, то буде заарештований. Питання - хто ж так робить? Мені здається, дехто в цій країні дуже боїться повернення Лазаренка. До речі, США тепер не дадуть дозволу на його допит. У них зовсім інші закони. Треба було його допитувати тоді, коли тривало слідство. А тепер прокуратуру очікує розчарування", - зазначив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram