ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко закликав Азарова до покаяння

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр обурений, що прем'єр Микола Азаров закликав його дружину покаятися.

Чоловік Тимошенко закликав Азарова до покаяння
Фото: Макс Левин

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Сьогоднішні правителі Україні для того, щоб приховати свою провальну економічну політику, всіляко намагаються перекласти свої прорахунки за останні більш ніж 2 роки на "попередників", нагнітаючи тим самим істерію і правовий "безпрєдєл". Не маючи жодних економічних аргументів і статистичних підтверджень, вони використовують різноманітні маніпуляції, відверту брехню і спекуляції", - йдеться в заяві Тимошенка.

Чоловік екс-прем'єра нагадав Азарову, що "для потреб населення використовується газ власного видобутку, якого більш ніж достатньо".

"Уся суть полягає в тому, що бандитський режим Януковича, за різними оцінками, більш ніж 10 млрд куб. м газу внутрішнього видобутку продає на експорт, прибуток привласнює, а населенню продає російський газ. Уся газова риторика Януковича - Азарова про ціни на газ є геббельсівською пропагандою нового зразка, прагненням прикрити свої прорахунки і "харківські угоди", які можна кваліфікувати як державну зраду", - вважає він.

Олександр Тимошенко також обурений, що завдяки "далекоглядній" політиці геноциду сьогодні кожен десятий українець не доживає до 35 років, а кожен четвертий - до 60. "В окремих регіонах Україні темпи смертності майже такі самі, як у роки Голодомору: за останні 2 роки щорічно помирають понад 700 тис. громадян, третина з них - люди працездатного віку», - зазначив він.

Щоб українці не замислювалися над такими проблемами, за словами Тимошенка, режим Януковича "промиває мізки" новинами на підконтрольних телеканалах і труїть населення неякісним спиртом".

"Україна займає одне з провідних місць у СНД з отруєння спиртними напоями. Зокрема, в Україні на кожні 100000 осіб припадає 23,4 смертей. Більше тільки в Білорусі та Росії (44 і 25 відповідно). Ось де справжній геноцид, який намагаються приховати Янукович і Ко", - наголошує чоловік Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, вчора у Вільнюсі Микола Азаров озвучив думку, що Юлія Тимошенко повинна визнати свою провину перед українським народом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram