ГоловнаПолітика

Бютівця силою змушують перейти в Партію регіонів

Опозиційного депутата від фракції «БЮТ-Батьківщина» Олександра Дубового намагаються силою змусити перейти в Партію регіонів.

Бютівця силою змушують перейти в Партію регіонів
Фото: tvoye.tv

Про це сам народний депутат заявив під час брифінгу.

«Партія регіонів давно намагалася переманити мене, були пропозиції фінансового характеру. Після моїх відмов мені обіцяли неприємності. Я два роки відбивав ці атаки», – заявив Олександр Дубовий.

За його словами, тепер почався тиск на родину й бізнес.

«Силовики захопили в Ізмаїлі мою приймальню, яка знаходиться в приміщенні школи. Вони відмовилися пред'явити будь-які документи. Співробітників приймальні й 150 дітей закрили й не відпускають навіть до туалету. Схвильовані батьки приїхали в школу для з'ясування… Я прошу президента відпустити дітей і припинити цей Беслан, а також переслідування моєї родини», – заявив депутат.

«Я розумію, чим викликані такі дії влади. Ніщо не змусить мене відмовитися від членства в опозиційній фракції. Влада не посоромилася проводити обшуки в громадській приймальні й допитувати директора школи. У тому ж будинку знаходиться Християнська церква, навіть там провели обшук. Зупиніться хоча б у Страстний тиждень», – звернувся депутат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram