ГоловнаПолітика

Унаслідок ДТП у Києві загинув родич заступника генпрокурора

Унаслідок ДТП у Києві загинув родич заступника генпрокурора
Фото: Виталий Мирошниченко

Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на ТВі.

З'ясовано, що до Троєщини

проспектом рухалися Mercedes-Benz S600 і чорний Renault Logan. За словами свідків - на великій швидкості.

Згідно з версією слідства, водій Renault не витримав бокової дистанції й зачепив Mercedes-Benz (можливо, хотів перелаштуватися). Унаслідок зіткнення "німець"

утратив керування, пішов праворуч, зачепив припаркований у правому ряду Logan сірого кольору, врізався в тролейбусну зупинку і вилетів на тротуар, де збив двох пішоходів.

Одного хлопця, який саме йшов тротуаром, із важкими травмами забрала "швидка", іншому медики вже не могли зарадити і лише констатували смерть.

Як повідомляє TBi, загиблий 23-річний молодик на прізвище Живогляд виявився родичем заступника генпрокурора Віктора Пшонки і хрещеником високого чиновника в українській міліції.

Він постраждав випадково. Його батько не зміг змиритися з утратою і помер від горя. Хлопця буквально розчавив великий Mercedes-Benz S600, який вилетів на тротуар після зіткнення з Renault Logan. Однак саме водія останнього -

Романа Іщенка - слідство вважає винуватцем ДТП.

Зокрема, київський слідчий уже виніс постанову про порушення проти Іщенка кримінальної справи і заарештував його. Чоловікові загрожують 8 років в'язниці.

Але як видно на відео з камер спостереження, саме водій Mercedes Вадим Рокитський на величезній швидкості врізався в автомобіль Іщенка, вилетів на тротуар, де розчавив пішохода і розбив ущент іншу припарковану машину. Авто ж Іщенка, не змінюючи траєкторії руху, зупинилося неподалік на перехресті.

Як стверджує TBi, слідство отримало команду швидко знайти і покарати винуватців ДТП. Тим часом у Mercedes, який врізався в тролейбусну зупинку, були непрості люди. За даними телевізійників, в авто знайшли наркотики.

Людей із Mercedes відправили до лікарні, вони живі, а хлопця, який їхав поруч у Renault, хочуть зробити винуватцем цієї історії. Водночас водій Mercedes Рокитський отримав захист від одного з депутатів Україні, зазначає телеканал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram