ГоловнаСуспільствоПодії

​Жертва Ландіка втекла до Києва

​Жертва Ландіка втекла до Києва
Фото: obozrevatel.com

Як вона пояснила - щоб відпочити від уваги людей і бути подалі від свого кривдника, пише газета «Сегодня».

Дівчина зізналася, що досі боїться Ландіка:

"Якось у суді він почав кидатися на ґрати і кричати, що посадить мене в тюрму. Хоча в залі було чимало охорони, я дуже злякалася. Ще довго не могла отямитися. І було страшно наступного дня знову йти до суду. Я весь час напружена, досі очікую якогось підступу, помсти від Ландіка. До речі, після цього інциденту в моєї мами (працює вихователем у дитсадку. - Авт.) почалися проблеми на роботі, їй довелося звільнитися. Думаю, це справа рук Ландіка".

Коршунова каже, що

320 тисяч гривень, які сім'я Ландіка відшкодувала їй за збитки, витратила на лікування й адвокатів. І її дуже обурили дії матері Романа, яка подала позов до суду, вимагаючи, щоб Марія повернула гроші:

"Я вважаю, що Ландік був зобов'язаний заплатити за моє лікування, яке довелося відбути з його вини».

Зараз Марія намагається знову робити кар'єру моделі, яку неабияк зіпсував інцидент із Ландіком.

"На той момент я мала кілька пропозицій роботи моделлю за кордоном, але ті компанії розірвали контракти. Це трапилося після того, як про мене поширили чутки, нібито я знімалася в порно. Це брехня! Але в Європі не з'ясовують, правда чи ні, для них важлива незаплямована репутація. Поки інших пропозицій не надходило. Але я тільки нещодавно знову почала ходити на кастинги", - сказала Марія.

Також Коршунова створює громадську правозахисну організацію (можливо, хоче допомагати таким самим жертвам мажорів, як сама. - Авт.).

Нагадаємо, в липні 2011 року в луганському кафе "Баккара" депутат міськради і син нардепа Володимира Ландіка Роман побив 20-річну Марію Коршунову. Кривдника суд покарав трьома роками позбавлення волі з відтермінуванням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram