ГоловнаПолітика

Сьогодні на Кабміні заслухають Табачника

Сьогодні, 28 березня, Кабінет Міністрів розгляне проект основних напрямків бюджетної політики на 2013 рік.

Сьогодні на Кабміні заслухають Табачника
Фото: Макс Левин

Про це йдеться у порядку денному засідання уряду.

Доповідатиме про основні напрямки міністр фінансів Юрій Колобов.

Окрім того, очікують, що міністр юстиції Олександр Лавринович запропонує до розгляду членів уряду план заходів для виконання 2012 року загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу.

Зі свого боку, віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко розповість про заходи з підготовки і святкування 67-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Окрім того, на засідання заслухають звіти міністра освіти і науки, молоді і спорту Дмитра Табачника, голови Державного агентства з інвестицій і управління національними проектами Владислава Каськіва і голови Державного космічного агентства Юрія Алексєєва про стан виконання державної програми розвитку внутрішнього виробництва.

Разом із цим уряд має намір розглянути низку аграрних питань.

Зокрема, розглянуть питання державного регулювання виробництва цукру і вирощування цукрового буряка протягом 1 вересня 2012 року - 1 вересня 2013 року, а також питання нового складу спостережної ради державного концерну "Національне виробничо-аграрне об'єднання "Масандра".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram