ГоловнаКультура

У Києві продають квартиру за ціною 4 грецьких островів

За апартаменти в Печерському районі на вул. Драгомирова хочуть отримати $35 мільйонів.

У Києві продають квартиру за ціною 4 грецьких островів

Квартира-рекордсмен за вартістю на ринку київської нерухомості коштує як 4 грецькі острови в Іонічному морі або 5 маєтків у Гайд-парку Лондона.

За апартаменти в Печерському районі на вул. Драгомирова хочуть отримати $35 мільйонів.

Квартира-рекордсмен розташована на 16-му поверсі сучасної VIP-висотки. Має три кімнати загальною площею 224 кв. метри. Головна ж її цінність - в обробці. З вигляду кімнати нагадують приміщення сучасного музею. Картини на стінах, шикарні меблі й навіть обробка золотом - все як у кращих елітних виставкових залах.

Якщо порівнювати ціни на світову нерухомість, то за $ 35 млн., які просить господар елітної квартири, можна купити: 4 острови в Іонічному морі (Греція) по 500 гектарів кожен. Причому місцеві острова можна пристосувати як для житла, так і для здачі в оренду під військові бази. Вартість одного - близько $9 млн., п'ять двоповерхових маєтків (житлова площа - 150-200 м) в Лондоні в районі Гайд-парку, шість 4-кімнатних квартир (площа - 220 кв. м) на Манхеттені, Нью-Йорк (в районі Центрального парку), одну 5-кімнатну квартиру (150 кв. м) на вулиці Тверській у Москві з видом на Красну площу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram