ГоловнаКультура

КМДА обіцяє киянам стабільну зиму

Київська влада запевняє, що цього року аварій на тепломережах буде менше.

КМДА обіцяє киянам стабільну зиму
Фото: kievcity.gov.ua

"Завдяки значному вкладенню коштів у ремонт і заміну мереж нам удалося зламати тенденцію зростання кількості аварій", - заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Мазурчак.

Про це сказано в повідомленні прес-служби КМДА.

"Київ готовий увійти в опалювальний сезон уже з 1 жовтня, якщо протягом 3 днів середньодобова температура повітря становитиме менш ніж 8 градусів за Цельсієм", - повідомив він.

Він розповів, що почнуть вмикати опалення з дитячих садків, лікувальних закладів і шкіл, а потім підключать і весь житловий фонд.

"Упевнений, що ця зима мине в більш стабільному режимі. Протягом минулого опалювального сезону фахівці моніторили найбільш проблемні ділянки теплотрас, ці місця включено в цьогорічну програму на ремонт, і більшість із них уже відремонтовано. Однак якщо аварійні ситуації виникатимуть, то це будуть локальні аварії - 2-3 будинки, які будуть оперативно ліквідовані", - сказав Мазурчак.

Також він зазначив, що протягом осінньо-зимового періоду 2012-2013 працюватиме група швидкого реагування, яку створили торік для оперативної локалізації аварій на тепломережах.

Нагадаємо, минулого року Київ розпочав опалювальний сезон у навчальних і медичних установах 3 жовтня, а в житловому фонді - 10 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram