ГоловнаКультура

Київські лікарі на свята працюватимуть цілодобово

Україна святкує День Незалежності.

Київські лікарі на свята працюватимуть цілодобово

Під час святкування 21-ї річниці Незалежності України в установах охорони здоров'я Києва буде забезпечено прийом і надання медичної допомоги, а за потреби - госпіталізацію, незалежно від реєстрації та місця проживання громадян.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління охорони здоров'я КМДА.

"Роботу закладів охорони здоров'я, що надають стаціонарну медичну допомогу, буде організовано цілодобово", - наголошено в повідомленні. Заклади, які надають амбулаторно-поліклінічну допомогу, в п'ятницю і неділю будуть працювати за графіком святкових, вихідних днів, у суботу - за графіком суботи.

Управління охорони здоров'я районних державних адміністрацій, територіальне медичне об'єднання "Стоматологія", Київське міське дитяче санаторно-курортне об'єднання з п'ятниці по неділю працюватимуть за графіком вихідних.

"Київська міська станція швидкої медичної допомоги забезпечить медичний супровід заходів із відзначення 21-ї річниці Незалежності України в усіх районах міста відповідно до планів районних адміністрацій, а також чергування бригад швидкої медичної допомоги під час проведення державних і міських заходів", - повідомляють у прес-службі .

Також, згідно з повідомленням, у Головному управлінні охорони здоров'я працює цілодобова консультативно-інформаційна служба "Здоров'я" - порада лікаря за телефоном 15-83 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів м. Києва), зокрема у святкові та вихідні дні, за яким можна отримати консультації та поради лікарів.

Раніше повідомляли, що з нагоди 21-ї річниці Незалежності України в центрі столиці обмежать рух автотранспорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram