ГоловнаКультура

На вихідні в центрі Києва перекриють іще кілька вулиць

Рух транспорту буде перекрито у зв'язку з концертами, приуроченими до Дня Конституції.

На вихідні в центрі Києва перекриють іще кілька вулиць
Фото: Макс Левин

Як повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на прес-службу ДАІ, 29 і 30 червня в центрі міста буде частково перекрито рух транспорту.

У п'ятницю, 29 червня, відбудеться концерт іспанського тенора Пласідо Домінго на Софійській площі. У зв'язку з цим з 18:00 до 22:00 буде заборонено рух за такими маршрутами: на перетині вулиць Володимирської та Ірининської, Володимирської та Софійської; Володимирської та Великої Житомирської, Володимирського проїзду та вул. Малої Житомирської, з боку вул. А. Тарасової, з боку провулка Рильського.

Окрім того, 30 червня з 00:00 до 08:00 1 липня буде перекрито рух усіх видів транспорту вулицею Хрещатик від Європейської площі до майдану Незалежності, на вулиці Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської та на вулиці Михайлівській від вул. Хрещатик до вул. Костьольної. Це пов'язано з проведенням благодійного концерту за участю сера Елтона Джона і групи Queen з Адамом Ламбертом.

Нагадаємо, що вулицю Хрещатик від майдану Незалежності до Бессарабської площі також перекрито - там розташована фан-зона Євро-2012.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram