ГоловнаЕкономікаБізнес

Об'єкти "Великого Будівництва" тепер доступні на онлайн-карті, - Голик

Це сотні шкіл, дитячих садків, стадіонів і спортивних комплексів. Тисячі кілометрів доріг.

Об'єкти "Великого Будівництва" тепер доступні на онлайн-карті, - Голик
Юрий Голик

Сотні шкіл, дитячих садків, спортивних комплексів, медичних установ і тисячі кілометрів доріг - усі об'єкти Національної програми «Велике Будівництво» тепер доступні на онлайн-карті, яку у Facebook презентував координатор «Великого Будівництва» Юрій Голик.

«Національна програма, ініційована Президентом України Володимиром Зеленським. Сотні шкіл, дитячих садків, стадіонів і спортивних комплексів. Тисячі кілометрів ідеальних доріг. Те, що будується, ремонтується і реконструюється в цьому році. Наочна карта нової інфраструктури України», - пише Голик.

Програма масштабного будівництва, ремонту та реконструкції об'єктів соціальної інфраструктури та українських доріг, яка отримала назву «Велике Будівництво», була ініційована Президентом Володимиром Зеленським минулого року. Завдяки завчасно розпочатій підготовці до реалізації програми вона масово стартувала у всіх регіонах України 1 березня, а на багатьох об'єктах роботи почалися навіть раніше.

Спочатку в плани «Великого Будівництва» входило будівництво і ремонт 100 шкіл, 100 дитячих садків та 100 спортивних споруд. Сьогодні, як випливає з карти, представленої Голиком, перелік об'єктів значно розширився: 157 дитячих садків, 246 шкіл, 170 спортивних споруд, 422 амбулаторії та 212 багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування.

«Це тільки перший рік цієї Національної Програми», - обіцяє Голик.

Крім об'єктів соціальної інфраструктури, на карту нанесені також усі ділянки доріг, на яких у 2020 році будуть проводитися будівельні та ремонтні роботи.

«Дуже наочно видно дороги, які ремонтує Укравтодор - 4 000 кілометрів. І дороги О і С, які ремонтують обласні адміністрації - 2 500 км. Після кліку на карті на кожен об'єкт відкривається вікно з його описом», - пише координатор «Великого Будівництва».

Нагадаємо, у Програми «Велике Будівництво» є також Telegram-канал, в якому підписники можуть стежити за перебігом робіт на всіх об'єктах. На каналі регулярно публікують детальні фото- та відеозвіти з різних регіонів України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram