ГоловнаЕкономікаБізнес

«АЛТ Україна» представить новий продукт — хмарну МІС EMCImed +

Реліз нового покоління медичної інформаційної системи для комплексної автоматизації процесів медичних установ заплановано на 12 березня 2020 року.

«АЛТ Україна» представить новий продукт — хмарну МІС EMCImed +

Компанія “АЛТ Україна” - один з провідних виробників інноваційних інформаційних рішень для медицини — розширює лінійку продуктів хмарної платформою EMCImed+.

Презентація продукту пройде 12 березня 2020 року в рамках безкоштовного бізнес-сніданку «Цифрові технології в медицині: як реформа змінює підхід до сфери охорони здоров'я», де зберуться представники професійного медичного співтовариства.

МІС EMCImed + - це нове покоління системи ЕМСІМЕД — коробкової версії, якою вже кілька років успішно користуються провідні медичні установи в Україні. Хмарна платформа призначена для автоматизації процесів приватних і державних медичних установ, мережевих клінік і лікарів приватної практики. Система стане драйвером зростання продажів медичних послуг і інструментом для підвищення якості обслуговування пацієнтів в кожній точці взаємодії.

Крім готових процесів для автоматизації ключових завдань медустанови, в новому хмарному рішенні реалізовано ряд можливостей, які відповідають останнім вимогам МОЗ:

● Реєстр пацієнтів і електронна картка пацієнта — функціонал призначений для створення електронних карт пацієнтів, консолідації даних, необхідних для укладення Декларацій і надання медичних послуг. У сервісі реалізована можливість сегментації пацієнтів по групах і швидкий пошук по базі.

● Електронні рецепти — система надає функціонал для виписки і погашення електронних рецептів по урядовій програмі «Доступні ліки». Додатково в системі можна зареєструвати аптечний заклад в eHealth. Перерахований функціонал безкоштовний як для лікаря, що виписує рецепт, так і для фармацевта, який його погашає.

● Декларації — в рамках модуля для автоматизації амбулаторно-поліклінічного прийому реалізований функціонал для роботи з електронними деклараціями.

Крім презентації хмарної платформи EMCImed +, на заході також будуть обговорювати останні нововведення медичної реформи, ділитися кейсами по автоматизації процесів клініки і обмінюватися досвідом вирішення проблем, з якими стикаються медичні установи на шляху діджиталізації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram