ГоловнаЕкономікаДержава

"Велике Будівництво": радник прем'єра Юрій Голик показав спортивні об'єкти Вінницької області

В Україні побудують і реконструюють 100 шкіл, 100 дитячих садків і 100 стадіонів.

"Велике Будівництво": радник прем'єра Юрій Голик показав спортивні об'єкти Вінницької області

До офіційного старту проєкту «Велике Будівництво», ініційованого президентом Володимиром Зеленським, залишилися лічені дні, проте на багатьох об'єктах, де дозволяють погодні умови, роботи вже тривають. Деякі спортивні об'єкти Вінницької області на своїй сторінці у Facebook показав радник прем'єр-міністра Юрій Голик.

«Плюс один сучасний спорткомплекс. Вінниця. Реконструкція Спортивного комплексу «Здоров'я», - пише радник прем'єра та публікує відео про перебіг реконструкції.

Ще один вінницький спортивний об'єкт - стадіон школи №33 - також стане частиною проєкту «Велике Будівництво».

«І ще один стадіон у Вінниці, який буде побудований цього року. Стадіон школи №33. Швидше б тепла погода і без опадів», - пише Голик.

Усього в рамках «Великого Будівництва» в Україні буде побудовано та реконструйовано 100 шкіл, 100 дитячих садків і 100 стадіонів. Офіційно проєкт розпочнеться 1 березня. Над реалізацією цього масштабного інфраструктурного проєкту трудяться тисячі робітників і менеджерів усіх рівнів у всіх регіонах України.

«Велике Будівництво і нова інфраструктура - це не про гроші, не про цеглу, не про асфальт і не про бетон. Велике Будівництво і нова інфраструктура - це завжди про людей. Про тих людей, які цією інфраструктурою будуть користуватися. І про тих людей, які цю інфраструктуру створюють фізично щодня. Дякую за вашу працю», - пише Голик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram