ГоловнаЕкономікаБізнес

У Києві відкрила офіс компанія Reddit

Зараз туди шукають розробників, а до кінця року компанія має намір найняти до 10 осіб.

У Києві відкрила офіс компанія Reddit
Фото: detector.media

У Києві відкрився офіс одного з найпопулярніших у світовому інтернеті сайту Reddit і зараз туди шукають розробників. Про це повідомив ресурс AIN.UA.

Відзначають, що в Reddit є офіси по всьому світу і багато віддалених співробітників. "Київ ми вибрали тому, що тут дуже багато технічно підготовлених інженерів, яким цікаво займатися продуктом. Вони прагнуть до більшого, хочуть не тільки писати код. Нам саме такі потрібні: люди, готові робити внесок у продукт", - зазначив старший дизайнер Павло Грозян.

Перші співробітники офісу зараз працюють у "Креативному кварталі" в БЦ "Гуллівер", їх поки що всього двоє. Також у компанію шукають бекенд- і фронтенд-інженерів. У майбутньому, можливо, з'являться вакансії і для мобільних розробників. До кінця року компанія має намір найняти до 10 осіб.

Відзначають, що в компанії наразі не можуть розкрити всі проєкти, над якими працюватиме київська команда.

"Ми проводимо величезну кількість експериментів у різних напрямах, один з них - не рекламний дохід, другий - усе, що стосується майбутнього інтернету. Reddit - це спільноти, об'єднані інтересами. Ми хочемо дати їм інструменти, які дозволять зменшити тиск, який відчувають користувачі Facebook і Twitter - платформ, що конвертують особисті дані в кеш. На Reddit можлива абсолютна анонімність, і ми принципово не хочемо продавати особисті дані користувачів заради реклами", - зазначив інженер з мобільного програмного забезпечення Олексій Павловський.

Reddit - одна з найпопулярніших платформ для спілкування та обговорення тем, які цікаві користувачам. Сайт - це рейтингова система публікації постів, посилань і зображень різноманітної, в тому числі часто вузькоспеціальної тематики. Reddit відомий перш за все своїми інтерв'ю у форматі AMA (Ask Me Anything, "Запитуйте, що хочете") з відомими людьми, яким ставлять запитання самі користувачі. На сайті регулярно з'являються відомі вчені, зірки шоу-бізнесу, спортсмени та політики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram