ГоловнаЕкономікаДержава

Радник прем'єра Юрій Голик показав, як йде будівництво шкіл за проєктом "Велике будівництво"

План Кабінету Міністрів передбачає будівництво 100 нових шкіл, 100 дитячих садків і 100 стадіонів.

Амбіційний план Кабінету міністрів з відкриття 100 нових шкіл, 100 дитячих садочків і 100 стадіонів приносить перші результати. Про те, як йде реалізація програми на прикладі Київської області розповів у Facebook радник прем'єр-міністра Юрій Голик.

Однією з перших шкіл, які відкриють на Київщині, стане сумновідомий довгобуд - школа у Вишневому. Її будівництво почалося в 2006 році і відтоді неодноразово зупинялося.

"У старому корпусі школи, розрахованому спочатку на 350 осіб, у дві зміни навчається в три рази більше дітей. Новий корпус школи тут був потрібен давно", - коментує Голик.

Відеоогляд школи - за посиланням.

Він разом з головою Київської ОДА Олексієм Чернишовим перевірив, як йде підготовка до здачі об'єкта. "Сьогодні на власні очі переконалися, що до відкриття школи залишилося пару тижнів", - повідомив радник голови уряду.

Крім того, у березні буде відкрита спеціалізована школа №1 в Українці, чий ремонт майже завершено.

Раніше радник прем'єр-міністра Юрій Голик повідомляв, що влітку 2020 року завершаться ремонтні роботи у новому корпусі національної дитячої спецлікарні "Охматдит", в якій лікують маленьких пацієнтів з усієї України. Після відкриття лікарі зможуть робити учетверо більше операцій з трансплантації кісткового мозку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram