ГоловнаЕкономікаФінанси

Ідея Банк виставлено на продаж

Потенційний покупець проведе due diligence банку.

Ідея Банк виставлено на продаж
Фото: ideabank.ua

Польський Getin Holding S.A. виставив на продаж український Ідея Банк.

Про це пише профільне видання FinClub з посиланням на повідомлення компанії про підписання листа про наміри з неназваним фондом прямих інвестицій.

"У листі про наміри фонд побажав купити до 100% акцій Ідея Банку, базованого у Львові, і до 100% ТОВ «Нью Фінанс Сервіс» зі штаб-квартирою в Києві", - йдеться в повідомленні холдингу.

Покупець проведе шеститижневе дослідження компаній і комплексну юридичну експертизу (due diligence), а в разі позитивного висновку узгодить умови транзакції, включаючи розмір пакету акцій та часток потенційної угоди.

Getin Holding S.A. погодився надати фонду виняткові права на переговори про продаж Ідея Банку і "Нью Фінанс Сервіс" на період до 1 січня 2020 року.

Закриття угоди може відбутися в I кварталі 2020 року, але лист про наміри не є зобов'язанням сторін укласти фінальні договори купівлі-продажу активів.

До складу Getin Holding S.A. входять Idea Bank (Польща), Idea Leasing, Idea Expert, Tax Care, M.W. Trade, Idea Bank (Україна), Idea Bank (Білорусь), Idea Bank (Румунія), Carcade (Росія).

Найбільшим бенефіціаром Getin Holding S.A. є громадянин Польщі та Мальти Лешек Чарнецький.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram