ГоловнаЕкономікаБізнес

Авіакомпанія Коломойського виграла тендер на президентські перельоти до кінця року

Інших учасників у тендері не було.

Авіакомпанія Коломойського виграла тендер на президентські перельоти до кінця року
Фото: Крылья

Авіакомпанія Windrose ("Роза Вітрів") виграла тендер на президентські авіаперельоти до кінця 2019 року. Компанія здійснюватиме літерні перевезення на середньомагістральних напрямках і надаватиме послуги з резервування для державного авіаційного підприємства "Україна", повідомляє система ProZorro.

Інших учасників у тендері не було.

Контракт вартістю 35,1 млн грн укладено за підсумками переговорної процедури. Оплата - за фактом надання послуг упродовж 20 робочих днів. Джерело фінансування - кошти ДП "Україна" на 2019 рік.

Згідно з українським законодавством, літерні рейси виконуються для перевезення повітряним транспортом вищих посадових осіб України, а також голів держав і урядів зарубіжних країн, які прибувають в Україну чи перетинають її повітряний простір.

"Роза Вітрів" була заснована у 2003 році. Парк авіакомпанії налічує 13 літаків: сім літаків Embraer ERJ-145, п'ять літаків Airbus A321 і один Airbus A320.

Авіакомпанія входить у сферу впливу фінансово-промислової групи "Приват", співвласником якої є Ігор Коломойський. У Державному реєстрі юросіб засновниками компанії вказано ТОВ "Райдел" (Київ), ТОВ "Феста", "Ренлі" (Дніпро) і дві кіпрські компанії - Bregenzer Limited і Perfekciy Ltd.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram