ГоловнаЕкономікаФінанси

Пишний залишився головою правління Ощадбанку ще на п'ять років

Наглядова рада задоволена роботою соратника Яценюка.

Пишний залишився головою правління Ощадбанку ще на п'ять років
Фото: Макс Требухов

Наглядова рада Ощадбанку вирішила продовжити контракт з головою правління банку Андрієм Пишним на п'ять років.

Про це повідомила пресслужба банку.

Рішення було прийнято за результатами незалежної оцінки компетенцій, яку проводила компанія з підбору персоналу "Педерсен і партнерс".

Результати оцінювання розглянули на засіданні наглядової ради 25 липня в присутності представників НБУ. Члени наглядової ради позитивно оцінили роботу Пишного, який очолює Ощадний банк з березня 2014 року.

"За результатами оцінювання було прийнято рішення про повну відповідність Андрія Пишного затвердженим кваліфікаційним вимогам і підтверджено його професійну придатність. Правління на чолі з Андрієм Пишним чимало зробило для трансформації Ощадбанку. Нам потрібно продовжувати йти цим шляхом", - сказав голова наглядової ради Ощадбанку, незалежний директор Шевкі Аджунер.

На підставі отриманих висновків наглядова рада прийняла рішення підтвердити професійну придатність голови правління, відповідність кваліфікаційним вимогам і продовжити його повноваження на наступні п'ять років.

Нагадаємо, що Пишний до 2014 року був депутатом Верховної Ради від фракції "Батьківщина". Він вважається соратником Арсенія Яценюка, який на момент призначення Пишного був прем'єр-міністром України.

З 2000 по 2007 рік Пишний уже працював в Ощаді, пройшовши шлях від керівника юрдепартаменту установи до посади першого заступника голови правління.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram