ГоловнаЕкономікаБізнес

Dragon Capital купив колишній офіс банку "Київська Русь" в історичному центрі столиці

Компанія продовжує активно скуповувати нерухомість.

Dragon Capital купив колишній офіс банку "Київська Русь" в історичному центрі столиці
Фото: СтройОбзор

ТОВ "ДК БЦ1", що входить до групи компаній Dragon Capital, стало переможцем голландського аукціону з продажу колишнього офісу ліквідованого банку "Київська Русь" на вул. Хорива, 11а на столичному Подолі площею 1,4 тис. кв. м з пропозицією 60,5 млн грн.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Група компаній Dragon Capital оголошує, що 25 і 26 липня 2019 року компанії нашої групи стали переможцями аукціонів з продажу нежитлових приміщень на вул. Хорива в Києві і на пл. Ринок у Львові за 60,5 млн грн і 116 млн грн відповідно. Торги проходили в системі електронних торгів ProZorro. Угоди будуть закриті найближчим часом", - повідомляється в пресрелізі Dragon Capital.

Згідно з даними про аукціон в системі ProZorro, учасником аукціону, крім ТОВ "ДК БЦ1", виступало ТОВ "Страхова компанія "ТАС" з пропозицією 60 млн грн. Стартова ціна об'єкту становила 58,4 млн грн.

За інформацією в оголошенні, в лот увійшли нежитлові приміщення площею 1,4 тис. кв. м, основні засоби (кондиціонери, меблі, побутова техніка) в кількості 1126 од.

За словами гендиректора Dragon Capital Томаша Фіали, якого цитує пресслужба, за останній рік компанія придбала в системах ProZorro і сетах об'єктів на загальну суму понад 500 млн грн. "Маємо намір брати участь у майбутніх аукціонах, якщо побачимо об'єкти, які відповідають нашій інвестиційній стратегії", - зазначив він.

Як повідомлялося, 26 липня 2019 року ТОВ "Драгон капітал консалтинг", що входить до групи компаній Dragon Capital, купило приміщення львівського ресторану "Під левом" за рекордні для міста 116 млн гривень.  Стартова ціна лота становила 95,2 млн гривень.

Dragon Capital - одна з найбільших в Україні груп компаній, які працюють у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Компанія заснована 2000 року в Києві, а в останні роки активно скуповує активи. У тому числі: українську онлайнову платформу морських перевезень ShipNEXT, бізнес-центри "Прайм" і "Євразія" в Києві, ТРК "Радіо-Ера", ТЦ "Піраміда" в Києві, частку в "Українській біржі".

У 2018 році Dragon Capital купив бізнес-центр "Торонто" на вулиці Великій Васильківській у Києві, офісні будівлі Horizon Park Business Center у Києві, бізнес-центр Eco Tower у Запоріжжі, ТРЦ Victoria Gardens у Львові, торговий центр Sky Park у Вінниці, у 2019 році - логістичний комплекс "Арктика" під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram