ГоловнаЕкономікаБізнес

Омелян натякнув, що за постанову заморозки ліцензії SkyUp може відповідати Коломойський

За його словами, авіакомпанія буде продовжувати літати і їй нічого не загрожує.

Омелян натякнув, що за постанову заморозки ліцензії SkyUp може відповідати Коломойський
Фото: facebook/Marina Tomko

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що поки він залишається міністром, українська авіакомпанія SkyUp буде літати і компанії нічого не загрожує, і натякнув, що за замороження ліцензії може відповідати Коломойський. Про це він написав у себе на фейсбуці.

"Усі пасажири можуть бути впевнені, що це стабільна авіакомпанія, яка надає якісні і дешеві послуги, і жодні політичні "рішення" рейдерів не вплинуть на її роботу і розвиток", - підкреслив міністр.

Також Омелян натякнув, що за замороження ліцензії SkyUp може відповідати олігарх Ігор Коломойський: «Володимире Зеленський, наберіть відомий номер і запитайте: "wtf is going on?" І відразу можете запитати, коли в Дніпро буде літати дешево. І більше ніколи за цим номером не дзвоніть", - написав він.

У своєму коментарі міністр розкритикував роботу СБУ і НАБУ претензією щодо того, як може позивач, яка має понад 30 адміністративних правопорушень, значна частина яких пов'язана з алкоголем, отримати таке рішення суду і хто їй у цьому допомагав.

Він ще раз підкреслив, що районний суд не має жодної компетенції ухвалювати такі рішення, це є прерогативою виключно адміністративного суду.

Нагадаємо, 24 травня Баришівський суд Києва ухвалив призупинити ліцензію авіакомпанії SkyUp Airlines на перевезення пасажирів авіатранспортом.

Підставою для винесення ухвали про призупинення ліцензії, за даними SkyUp Airlines, став позов від людини, яка ніколи не купувала квитків у цій авіакомпанії і не була її клієнтом. SkyUp стверджує, що рішення суду не впливає на господарську діяльність компанії, а є наслідком недобросовісної конкуренції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram