ГоловнаЕкономікаБізнес

МАУ залучить на транзитні маршрути Вінниця-Київ автобусні перевезення

Такий тип перевезення буде бронюватися і оформлятися одним наскрізним квитком.

МАУ залучить на транзитні маршрути Вінниця-Київ автобусні перевезення
Фото: antikor.com.ua

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" планує залучити автобусні перевезення для виконання частини транзитних маршрутів Вінниця-Київ. Про це повідомила прес-служба авіакомпанії агентству "Інтерфакс-Україна".

Відзначають, що такий тип перевезення буде бронюватися і оформлятися одним наскрізним квитком. Реєстрація на рейси проходитиме на сайті МАУ.

Рейси здійснюватимуться щодня між аеропортами "Бориспіль" (привокзальна площа, зона прильоту) з відправленням о 20:25 і "Вінниця" (привокзальна площа) з відправленням о 03:00.

"Окремо купити квиток тільки на автобус не можна. Це єдиний квиток - автобус/літак", - наголошують в авіакомпанії.

На автобусний маршрут перевізника залучатимуть із загального ринку.

У прес-службі МАУ зазначили, що це перший досвід мультимодальних перевезень. Однак подібну схему вже успішно використовують деякі європейські авіакомпанії.

Нагадаємо, з 4 червня 2019 року МАУ розпочала виконання регулярних рейсів з Києва (аеропорт "Бориспіль") у Пальма-де-Майорку. Рейси виконуватимуться до 27 вересня поточного року двічі на тиждень: по вівторках і п'ятницях. Вартість квитка економ-класу з багажем в один бік - від 5,8 тис. гривень.

Окрім цього, відкрився прямий рейс з Херсона в Бургас (Болгарія). Перельоти будуть виконуватися щотижня: з Херсона - по вівторках і п'ятницях о 22:20, з Бургаса - по середах і суботах о 00:40. Ціни на квиток в один бік з багажем стартують від 1,8 тис. грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram