ГоловнаЕкономікаБізнес

Київська "Арена Сіті" продана новому власнику

Суму угоди оцінюють у $13-15 млн.

Київська "Арена Сіті" продана новому власнику
Фото: kandevelopment.com

Київський торгово-офісний центр "Арена Сіті", розташований поруч із Бессарабським ринком, продано структурам Сергія Тігіпка. Продавцем виступила Group DF Дмитра Фірташа.

Про це пише видання "Новое время" з посиланням на три джерела: директора мережі торгових центрів, консультанта з нерухомості та інвестиційного банкіра.

"Продано приміщення загальною площею 14 000 кв. м, торгової площі - 10 000 кв м. Операція була дуже складною, оскільки деякі приміщення на перших поверхах "Арени" були продані раніше і в угоду не увійшли", - розповів інвестиційний банкір, який побажав залишитися неназваним.

Структури Дмитра Фірташа хотіли виручити за центр близько $20 млн, але сума угоди склала в районі $13-15 млн, зазначають джерела. На момент публікації матеріалу представники Group DF і Сергія Тігіпка коментарів не надали.

Group DF виставив на продаж "Арену Сіті" понад рік тому, зазначає консультант з нерухомості. Об'єктом цікавилися практично всі великі компанії.

"Арена Сіті" входить у комплекс "Арена" разом з Arena Entertainment, Arena Class і Mandarin Plaza.

Група "ТАС" заснована 1998 року. Має активи у фінансовому та промисловому секторах, сільському господарстві, нерухомості, фармацевтиці та венчурних проектах. У фінансовий сектор групи входять ТАСкомбанк, Універсал банк, ВіЕс банк, дві страхові компанії, низка інших організацій. Засновником і основним акціонером групи є Сергій Тігіпко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram