ГоловнаЕкономікаДержава

«Укрзалізниця» запустить новий маршрут Дніпро - Перемишль

Потяги почнуть курсувати завтра, 19 квітня.

«Укрзалізниця» запустить новий маршрут Дніпро - Перемишль
Фото: Александр Рудоманов

«Укрзалізниця» запустить безпересадковий маршрут з Дніпра в Перемишль. Перший поїзд за вказаним маршрутом вирушить уже завтра, 19 квітня. Про це сказано на сайті «Укрзалізниці».

«Укрзалізниця» продовжує реалізовувати обрану стратегію - покращувати залізничну логістику як в межах України, так і в міжнародному сполученні. Тепер і жителям Наддніпрянщини запропоновано додаткову опцію подорожі в Європу», - сказано в повідомленні перевізника.

Повідомляють, що в графіку руху пасажирських поїздів на цей рік передбачено курсування двох безпересадкових вагонів Дніпро - Перемишль.

Безпересадкові купейні вагони Дніпро - Перемишль почнуть курсувати з Дніпра в складі поїзда №86/85 Новоолексіївка - Львів, перепричеплення на станції Львів до поїзда №90/89 Львів - Перемишль.

Зворотно з Перемишля ці вагони курсуватимуть з 20 квітня 2019 у складі поїзда №35/36 Перемишль - Одеса з перепричепленням у Львові до поїзда №70/69 Львів - Маріуполь.

Вартість квитків залежатиме від курсу валют у день їх придбання. Нині повна вартість дорослого квитка становить 1814,32 грн, дитячий квиток коштує 1161,76 грн.

Зазначено, що жителі Дніпра зможуть цілий рік добиратися до польського міста за зазначеним розкладом.

Нагадаємо, два додаткові поїзди на Великдень "Укрзалізниця" призначила за результатами голосування на Facebook. Виходячи з опитування, були призначені ще два додаткові поїзди Київ-Львів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram