ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київміськбуд" визнали найкращим забудовником Києва Новости компаний

"Київміськбуд" визнали найкращим забудовником Києва
Фото: Domik.ua

Холдингову компанію «Київміськбуд» визнали найкращим забудовником столиці. Відповідний рейтинг, до якого увійшли 8 будівельних компаній, склав журнал «Особистий рахунок».

Як відзначають організатори рейтингу, минулого року «Київміськбуд» займав першість на ринку нерухомості за декількома позиціями.

«За даними консалтингової компанії UTG, серед лідерів будівельного ринку в 2018 році були компанії-забудовники: «Київміськбуд», «Укрбуд», «Інтеграл-Буд», STOLITSA Group і «ДСК-Житлобуд». Причому, за інформацією компанії «Євро Рейтинг», серед 250 столичних новобудов більшість нових проектів стартувало в трьох компаніях: «Київміськбуд», «Інтеграл-Буд» і «Укрбуд». Лідером став «Київміськбуд» - 9 нових проектів», - йдеться в матеріалі.

За словами голови правління - президента «Київміськбуду» Ігоря Кушніра, минулого року компанія неодноразово отримувала нагороди за першість, і 2019-й не стане винятком.

«Будь-яке визнання або «золото» в рейтингу - це привід бути ще кращими. В цей час «Київміськбуд» працює над зведенням понад 60 житлових будинків. А загальний доробок компанії становить майже 2 млн кв. м нерухомості. Потреба в нових оселях є, можливості його будувати теж, тому працюємо далі. Тим паче, що роботу компанії оцінюють настільки високо», - зазначив Ігор Кушнір.

На сьогодні на ринку Києва налічується близько 250 новобудов і близько 100 будівельних компаній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram