ГоловнаЕкономікаБізнес

"Світ канцелярії 2019" - головна виставка українського ринку канцелярських товарів

До 6 квітня в Києві у Виставковому центрі «АККО Інтернешнл» триватиме 19-та спеціалізована виставка канцелярських товарів і приладдя для офісу «Світ канцелярії 2019». Її учасники покажуть 240 брендів у 26 товарних категоріях і презентують найкращі новинки сезону.

«Світ канцелярії» – це головна подія канцелярського ринку України з чіткою спеціалізацією. Тематика виставки охоплює всі основні категорії продукції для школи, офісу та творчості. Це паперово-білові вироби, приладдя для письма, техніка для офісу та презентацій, канцелярські дрібнички, папки та товари для організації архівів, галантерея, шкільне приладдя та канцелярія, товари для творчості та хобі для дітей і дорослих.

Цього року 68 учасників виставки представляють понад 240 брендів з 30 країн світу. 

На відвідувачів виставки «Світ канцелярії» чекає велика кількість новинок.

Компанія «КОЛОП» представляє електронний штамп e-mark, який з’єднується з мобільними пристроями через Wi-Fi та наносить кольорові відбитки заввишки 14 мм і завдовжки 150 мм на папір, тканину, дерево, скло, метал або пластик. Зображення для друку можна створювати та редагувати в безкоштовному додатку.

Компанія «АНКОР-ДА» презентує широкоформатні магнітно-маркерні дошки Nobo Nano CleanTM з лаковим покриттям, яке надзвичайно легко чистити. 

Одним із рекордсменів за кількістю новинок у категорії товарів для творчості є компанія «АРТ-ЕКСПРЕС УКРАЇНА». Вона представляє професійні акварельні, масляні та акрилові художні фарби, акрилові фарби для розпису тканин та багато іншого.

Данська компанія HAMELIN на виставці «Світ канцелярії» вперше знайомиться з Україною. Компанія виробляє продумані та зручні блокноти, органайзери, зошити під відомим усій Європі брендом Oxford. 

Також під час виставки відбудеться низка ділових заходів і презентацій.

Компанія «МАКРО ПЛЮС ТРЕЙДІНГ» представить нові колекції від бренду Parker. Компанія «ІМПОРТ-ОФІС УКРАЇНА» запрошує своїх партнерів на презентацію торговельних марок ZiBi, Buroclean і Maped, а також щоденників 2020 від Buromax. Представники «АРТ-ЕКСПРЕС УКРАЇНА» спільно з професійними художниками протестують та обговорять нові акварелі ROSA в тубах. А завершить ділову програму семінар юридичної компанії «Фіделіум», на якому досвідчені юристи розкажуть про захист авторських прав.

Виставка «Світ канцелярії» ознайомить з канцелярськими трендами і дасть новий імпульс для активності бізнесу. Адже саме тут можна побачити цікаві й актуальні новинки, знайти надійного постачальника, партнера та клієнта. На завершення заходу учасники зможуть долучитися до ініціативи організаторів передати частину продукції зі своїх стендів на благодійні цілі. 

Докладно про виставку на сайті http://stationery-expo.com.ua/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram