ГоловнаЕкономікаДержава

Порошенко оголосив про завершення ремонту дороги Одеса - Рені

Президент узяв участь у відкритті об'їзної навколо Рені.

Фото: пресс-служба президента

Фото: пресс-служба президента

На Одещині відкрили нову 6-кілометрову об'їзну дорогу навколо міста Рені. Президент Петро Порошенко оголосив, що на цьому основні роботи з ремонту дороги Одеса - Рені завершено.

"Сьогодні ми загалом завершуємо дуже важливий проект будівництва дороги М-15 Одеса-Рені й об'їзної дороги навколо Рені. Це транспортний коридор, який об'єднує Одесу, Рені, кордон, а далі можна рухатися в Молдову, Румунію і Болгарію. До квітня 2019 року залишилося завершити деякі роботи.., але вже зараз ми можемо сказати: з Рені до Одеси веде нова, добре відремонтована дорога", - йдеться у твіттері президента.

"На об'їзну дорогу навколо Рені чекали 10 років, а дорога Одеса - Рені, побудована в 50-х роках, майже на всій ділянці всієї дороги взагалі не ремонтувалася. Для Бессарабії, для півдня Одеської області це було питання життя і смерті. Основні роботи були проведені у 2017 і 2018 роках, і це безпрецедентний термін, коли за два роки відремонтували і модернізували дорогу такої довжини", - цитує Порошенка, який узяв участь у церемонії відкриття об'їзної дороги Рені, прес-служба Мінінфраструктури.

Фото: пресс-служба президента

Фото: пресс-служба президента

Фото: пресс-служба президента

Будівництво об'їзної дороги навколо Рені було необхідне для зниження транспортного навантаження великовагових транспортних засобів, рух яких містом призводив до руйнування вулиць і збільшення аварійних ситуацій. Дорога розташована в межах Причорноморської низовини на лівому березі річки Дунай.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram