ГоловнаЕкономікаДержава

Київський завод цивільної авіації прийняв на ремонт два "Боїнги"

Підприємство проходить сертифікацію, а співробітники - навчання.

Київський завод цивільної авіації прийняв на ремонт два "Боїнги"
Фото: Макс Левин

Держпідприємство оборонпрому "Завод 410 цивільної авіації" буде ремонтувати літаки Boeing. Про це повідомила прес-служба підприємства.

Завод уже почав освоєння послуг ремонту і технічного обслуговування авіаційної техніки марки Boeing, проводячи спільні роботи на цих повітряних суднах з компанією "Конкорд Аеротехніка". На території підприємства зараз перебувають два літаки Boeing 737-500, на яких виконують роботи з технічного обслуговування і фарбування.

"ДП "Завод 410 ЦА" має розвинену інфраструктуру, кваліфікований персонал, сучасні технології і вигідне розташування поруч з Міжнародним аеропортом "Київ". При цьому завод робить кроки в бік освоєння технологічних новацій для здійснення певних обсягів робіт з обслуговування авіаційної техніки зарубіжного виробництва", - сказано в повідомленні.

Після завершення підготовки фахівців і сертифікації виробництва ДП зможе обслужити сучасну авіаційну техніку.

Нагадаємо, компанія Boeing є найбільшим виробником літаків у світі. Восени 2018 року компанія випустила попередження про те, що нові літаки моделі 737 Max можуть різко йти в піке в разі помилки даних у системі моніторингу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram