ГоловнаЕкономікаДержава

Інвестиційний потенціал Миколаївщини представлено на міжнародній імпортній виставці у Шанхаї Актуально

Це - перший український стенд на події такого глобального значення.

За дорученням голови облдержадміністрації Олексія Савченка департамент економічного розвитку і регіональної політики спільно з регіональним офісом "UkraineInvest" організували представлення інвестиційного потенціалу Миколаївської області у сфері інфраструктури та агробізнесу на Національному стенді України під час Міжнародної імпортної виставки "China International Import Expo 2018", яка проходить з 5 по 10 листопада в м. Шанхай.

Це - перший український стенд на події такого глобального значення. Протягом 5 днів 300 тис. відвідувачів зі 130 країн світу мають можливість ознайомитися з торговим, інвестиційним і туристичним потенціалом регіонів України та Миколаївської області зокрема, сформувати враження про країну загалом та про її експортні можливості.

На виставці представлено проекти розвитку інфраструктури Миколаївської області: відновлення роботи Миколаївського Міжнародного аеропорту, будівництво мостового переходу через р. Південний Буг, нового глибоководного порту в м. Очаків, зернового терміналу в СМП "Ольвія", реконструкція системи зрошення в регіоні.

Новітні технології, елементи віртуальної реальності, дизайн та "eco-friendly" матеріали - все це про Національний стенд України. На величезному екрані глядачі побачать креативне графічне шоу "The Hands Production" та модель у інтерактивній сукні. Пізніше тут відбудеться презентація "Ukrainian Fashion Week". Усі столи на стенді - "розумні" від "Kodisoft", в них інтегрована навігаційна веб-платформа стенду та Електронний каталог експортерів.

Інтерактивна туристична та інвестиційна карта України, діджитал-фотозона поруч з експортним брендом, демонстраційна зона для "handmade" товарів українських МСБ, зони для воркшопів, презентацій та переговорів - це лише невелика частина того, що зможуть побачити та чим скористатися потенційні бізнес-партнери.

"Команда Миколаївської облдержадміністрації визначає міжнародне співробітництво як реальний шанс залучати потужні інвестиції та розвивати наші громади. Протягом року нами була проведена ґрунтовна робота з підприємствами та установами регіону щодо визначення можливих напрямв співпраці із міжнародними партнерами, зокрема і китайською стороною. Крім того, нещодавно - у вересні цього року, Миколаївська ОДА та Народний Уряд провінції Шаньсі (КНР) уклали Меморандум про встановлення дружніх відносин, що сприятиме ефективній міжнародній співпраці у різноманітних сферах - економіці, залученні інвестицій, науці, зокрема і співпраці між вищими навчальними закладами, культурі, розвитку науково-технічного потенціалу", - прокоментував голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко.

Тож чекаємо від цієї виставки нових партнерів та нові можливості!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram