ГоловнаЕкономікаБізнес

В Україну почала літати Brussels Airlines

Рейси між Києвом і Брюсселем виконуватимуть чотири рази на тиждень.

В Україну почала літати Brussels Airlines
Фото: cfts.org.ua

У середу, 17 жовтня, авіакомпанія Brussels Airlines виконала перший рейс в аеропорт "Бориспіль" із Брюсселя.

Так перевізник започаткував регулярні рейси між столицями Бельгії та України, які будуть здійснюватися чотири рази на тиждень - по понеділках, середах, п'ятницях і неділях, пише ЦТС.

Свій перший рейс до Києва авіакомпанія виконала на літаку в червоній лівреї національної футбольної збірної Бельгії.

Згідно з розкладом, по понеділках і середах рейс бельгійської авіакомпанії будуть здійснювати з вильотом з Брюсселя о 9:20 за місцевим часом і прибуттям о 13:10. Зворотні рейси в ці дні заплановано на 13:55 з прибуттям о 16:05. У п'ятницю та неділю рейси з бельгійської столиці будуть виконуватися о 12:00 з прибуттям до Києва о 15:50. З Борисполя в ці дні вильоти заплановано на 16:35 з прибуттям о 18:45.

Brussels Airlines стала четвертою авіакомпанією Lufthansa Group на українському ринку. До Києва та інших міст України польоти зараз виконують Lufthansa, Austrian Airlines і Swiss. Раніше авіакомпанія була представлена тільки як маркетинговий перевізник, експлуатуючи маршрут Київ-Брюссель спільно з МАУ, яка виступала фактичним перевізником на лінії.

За даними міністра інфраструктури Володимира Омеляна, Brussels Airlines - десята авіакомпанія, яка зайшла на український ринок цього року, і "ще один лоу-кост".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram