ГоловнаЕкономікаБізнес

Омелян у США обговорив можливість прямого авіасполучення між Києвом і Лос-Анджелесом

Міністр інфраструктури зустрівся з керівництвом з найбільших повітряних хабів у світі.

Омелян у США обговорив можливість прямого авіасполучення між Києвом і Лос-Анджелесом
Фото: mtu.gov.ua

Протягом свого робочого візиту у США міністр інфраструктури Володимир Омелян зустрівся з керівництвом аеропорту "Лос-Анджелес" і ознайомився з роботою одного з найбільших повітряних хабів у світі.

Про це повідомляють на сайті Мінінфраструктури.

"Сторони обговорили можливість налагодження прямого авіасполучення між аеропортами "Лос-Анджелес" і "Бориспіль". Керівник аеропорту Лос-Анджелеса висловив зацікавленість і пообіцяв провести роботу з американськими авіакомпаніями для налагодження прямого авіасполучення. Також сторони висловили зацікавлення в розвитку карго-перевезень", - йдеться в повідомленні.

Директор аеропорту ознайомив Омеляна з комплексом інженерних споруд, призначених для прийому, відправлення і техзабезпечення літаків, обслуговування пасажирів і вантажу, з роботою інформаційних систем і процесами автоматизації транспортування вантажів у карго-терміналі, а також особливостями побудови і розташування пасажирських терміналів.

Аеропорт "Лос-Анджелес" входить у топ-5 найбільш завантажених у світі. Його пасажиропотік становить понад 84 млн пасажирів на рік.

Нагадаємо, з 17 жовтня авіакомпанія Brussels Airlines, що входить у Lufthansa Group, відкриє власні регулярні рейси з Брюсселя до Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram