ГоловнаЕкономікаБізнес

Rozetka орендувала перший поверх Головпоштамту

Вартість угоди - 70 млн гривень за п'ять років.

Rozetka орендувала перший поверх Головпоштамту
Фото: Укрпочта

"Укрпошта" здала в оренду інтернет-магазину Rozetka перший поверх Головпоштамту.

Про це йдеться на сайті "Укрпошти".

"27 серпня "Укрпошта" уклала договір оренди частини Головпоштамту з ТОВ "Розетка.Уа". Переможця відповідного аукціону було визначено на майданчику "Prozorro.Продажі". У результаті торгів ціна зросла на 31% від початкової і склала 1,001 млн гривень на місяць за оренду 1 510 кв. м площі", - йдеться в повідомленні.

Оренду підписано строком на п'ять років.

Загалом сума договору за весь період складе понад 70 млн гривень з урахуванням щорічної індексації вартості оренди.

При цьому витрати на утримання нерухомості оплачують додатково до орендної плати відповідно до показників фактичного використання.

Орендар зобов'язаний здійснити ремонт приміщення, зокрема реконструювати систему електропостачання, і утримувати приміщення в належному технічному стані протягом терміну дії договору оренди.

Залучені кошти "Укрпошта" має намір скерувати на розвиток своєї інфраструктури і мережі: на відкриття нових відділень, оновлення матеріально-технічного стану наявних, поліпшення умов праці виробничого персоналу.

Нагадаємо, що на початку серпня Rozetka оголосила про придбання групи компаній EVO, якій належать популярні маркетплейси Prom.ua, Bigl.ua, Kabanchik.ua та інші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram