ГоловнаЕкономікаБізнес

Dragon Capital купує торговий центр "Sky Park" у Альфа-Банку

ТРЦ "Sky Park" розташований у Вінниці.

Dragon Capital купує торговий центр "Sky Park" у Альфа-Банку
Фото: bankomet.com.ua

Інвестиційна група Dragon Capital може придбати "Аскор Компані", яка управляє торговим центром Sky Park у Вінниці.

Про це йдеться на сайті Антимонопольного комітету України.

"Надано дозвіл компанії Dragon Capital Investments Limited» (Нікосія, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «Аскор Компані» (Київ), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства", - йдеться в повідомленні.

ТОВ "Аскор Компанії" створено 2014 року. Основним видом діяльності підприємства є надання в оренду нерухомості. Бенефіціар компанії - Лука Іван Хасліманн (Люксембург).

ТРЦ "Sky Park" розташований у Вінниці, його загальна площа - близько 30 тис. кв. м. Кілька років ТРЦ був об'єктом корпоративного конфлікту, а його власник потрапив у процедуру банкрутства. На початку 2015 року Альфа-Банк отримав контроль над ТРЦ.

Нагадаємо, Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній, які працюють у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Компанія заснована 2000 року в Києві, а в останні роки активно скуповує активи. У тому числі: українську онлайн-платформу морських перевезень ShipNEXT, бізнес-центри "Прайм" і "Євразія" в Києві, ТРК "Радіо-Ера", ТЦ "Піраміда" в Києві, частку в "Українській біржі".

У січні Dragon Capital купив бізнес-центр "Торонто" на вулиці Великій Васильківській у Києві, а також ТРЦ Victoria Gardens у Львові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram