ГоловнаЕкономікаБізнес

Контракт з "Анвітрейдом" заощадив для "УЗ" більш ніж 100 млн грн Новости компаний

На сьогодні ТОВ «Анвітрейд» є єдиним трейдером, який повністю і своєчасно виконує всі умови підписаних договорів, кажуть у компанії.

Контракт з "Анвітрейдом" заощадив для "УЗ" більш ніж 100 млн грн
Фото: 112.ua

ТОВ «Анвітрейд» (Wexler Group) розпочав виконання зобов’язань чергового контракту на постачання дизельного пального для ПАТ «Укрзалізниця», повідомили в «Анвітрейді».

Згідно з договором від 20.04.2018 року, для потреб ПАТ «Укрзалізниця» відвантажено 4000 тонн дизельного пального.

Усього буде поставлено 30 000 тонн за трьома контрактами.

ТОВ «Анвітрейд» став переможцем у трьох тендерах ПАТ «Укрзалізниця» по 10 000 тонн з очікуваною вартістю по 296,4 млн грн кожен. Пропозиції ТОВ «Анвітрейд» становили відповідно 283,9 млн; 277,5 млн та 279,0 млн грн з ПДВ.

Усі закупівлі проходили із застосуванням формульного ціноутворення, яке передбачає корегування ціни залежно від біржових котирувань нафти та нафтопродуктів, на час видання рознарядки на відвантаження від замовника – «Укрзалізниці».

Нагадаємо, за січень – квітень 2018 року ТОВ «Анвітрейд» вже на 100% виконав зобов’язання перед ПАТ «Укрзалізниця» за двома контрактами по 20 000 тонн на умовах формульного ціноутворення.

Перший контракт на 20 000 тонн дизельного пального було підписано на суму 572,9 млн грн, а остаточна ціна контракту становила вже 523,3 млн грн. (Економія УЗ – 49,7 млн грн).

Другий контракт на 20 000 тонн було підписано на суму 576,9 млн грн, а остаточна ціна виконання склала 524,1 млн грн. (Економія УЗ – 52,8 млн грн).

«Анвітрейд» задоволений співробітництвом із таким стратегічним партнером, як ПАТ «УЗ». Річ не в об’ємах чи грошах, а в тому, що ми маємо нагоду підтвердити, що за будь-яких умов і за будь-яких коливань ринку «Анвітрейд» — це стабільний і надійний постачальник. Це і є наша головна вимога до себе: бути надійним партнером, незважаючи на обставини», — заявив комерційний директор ТОВ «Анвітрейд» Володимир Бойчук під час підписання нових контрактів з ПАТ «Укрзалізниця».

На сьогодні ТОВ «Анвітрейд» є єдиним трейдером, який повністю та своєчасно виконує всі умови підписаних договорів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram