ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київтеплоенерго" прийме на роботу персонал "Київенерго" і успадкує його борги

Опаленням у Києві займатиметься нове підприємство.

"Київтеплоенерго" прийме на роботу персонал "Київенерго" і успадкує його борги
Фото: rbc.ua

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" прийме на роботу працівників ПАТ "Київенерго". Крім того, нове підприємство успадкує дебіторську та кредиторську заборгованість компанії, пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на главу "Київенерго" Олександра Фоменка.

"На сьогодні є офіційне підтвердження від "Київтеплоенерго", що вони приймуть за переведенням весь без винятку персонал. Включаючи тих, хто перебуває в декреті або на лікарняному", - сказав він.

За словами Фоменка, компанія запропонувала "Київтеплоенерго", крім приймання комунального майна і персоналу, також викупити власні активи "Київенерго", необхідні під час обслуговування енергетичного комплексу столиці (наприклад, службовий транспорт). "Балансова вартість такого майна, що перебуває в корпоративній власності "Київенерго" - близько 300 млн грн... Ми запропонували "Київтеплоенерго" його викупити, чекаємо відповіді", - сказав Фоменко.

Нагадаємо, що наприкінці квітня у "Київенерго" завершується термін дії договору про управління комунальним майном - ТЕЦ, тепловими мережами та іншими комунальними енергетичними об'єктами столиці. За рішенням Київради, в подальшому комунальне майно передадуть КП "Київтеплоенерго".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram