ГоловнаЕкономікаБізнес

Ryanair розпочне польоти з Києва

"З усією повагою до Львова - це не столиця, а другорядне місто".

Ryanair розпочне польоти з Києва
Фото: EPA/UPG

Лоукостер Ryanair розпочне виконувати польоти на українському ринку з маршруту в Київ, а через деякий час додасть Львів. Про це комерційний директор авіакомпанії Девід О ' Браян заявив в інтерв'ю польському Forbes, передає ЦТС.

"Авіакомпанія розпочне польоти в Україну зі столичного регіону. З усією повагою до Львова - це не столиця, а другорядне місто. Ми почнемо зі столичного регіону. Тим паче, що туди літають конкуренти", - заявив О'Брайан.

Нагадаємо, топ-менеджер Ryanair також заявив, що сповнений оптимізму щодо початку польотів авіакомпанії в Україну у 2018 році.

Минулого тижня в Київ прилітала на переговори делегація топ-менеджерів Ryanair. Міністр інфраструктури Володимир Омелян пізніше заявив, що лоукостер приступить до виконання рейсів восени.

Вперше Ryanair заявила про свій вихід на український ринок 15 березня 2017 року. Лоукост планував почати польоти з "Борисполя" 6 вересня. 10 липня аеропорт "Бориспіль" відмовився враховувати низку вимог Ryanair, оцінивши ймовірні збитки від роботи авіакомпанії в 2 млрд грн на рік. Після цього Ryanair оголосила про скасування польотів в Україну. У ситуацію втрутився уряд, і переговори з Ryanair були відновлені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram