ГоловнаЕкономікаБізнес

Одеситку оштрафували на 3,6 млн гривень за нерозмитнений Cadillac

Жінка купила автомобіль 2 роки тому.

Одеситку оштрафували на 3,6 млн гривень за нерозмитнений Cadillac
Фото: ДжеДАІ

Приморський районний суд Одеси оштрафував на 3,6 млн гривень жінку - водія Cadillac Escalade з литовськими номерами.

Про це повідомляє прес-служба суду.

"6 листопада 2017 року постановою Приморського районного суду міста Одеси відмовлено в задоволенні позовної заяви Світлани Н. до Одеської митниці ДФС про скасування постанови у справі про адміністративне правопорушення, яким на неї як на водія автомобіля Cadillac Escalade, державний номерний знак Литовської Республіки, було накладено штраф у розмірі 3 млн 651 тис. 387,5 грн за порушення умов транзиту через митну територію України", - йдеться в повідомленні.

Спільнота "ДжеДАІ" опублікувала відеосюжет про інцидент у Фейсбуці. У ньому йдеться, що одеситка Світлана зі своїм чоловіком два роки тому придбали Cadillac Escalade 2007 року випуску за дорученням. Автомобіль їм привіз іноземець. Після цього в сім'ї почалися проблеми з поліцією і митницею.

У місцевому підрозділі ДФС на жінку склали протокол про ухилення від сплати податків і постановили виплатити близько 3,6 млн грн штрафу - 300% від вартості розмитнення автомобіля.

Нагадаємо, у вересні власники автомобілів на єврономерах підписали меморандум про взаєморозуміння з комітетом Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram