ГоловнаЕкономікаБізнес

Держгеонадр почала повертати "Голден Дерріку" газові ліцензії

Компанія перейшла від Ставицького до Фукса.

Держгеонадр почала повертати "Голден Дерріку" газові ліцензії
архивное фото
Фото: zn.ua

Державна служба геології та надр почала повертати ліцензії компанії "Голден Деррік", яка раніше належала колишньому міністру енергетики Едуарду Ставицькому.

Як повідомляє "Ліга", 22 серпня Держгеонадр вирішила повернути "Голден Дерріку" ліцензії на розробку Південно-Свистунівського газового родовища в Полтавській області (164,2 кв. км); Вільшанської площі із запасами сланцевого газу в Полтавській області (136,5 кв. км); Рунівщинського родовища природного газу в Полтавській області (164,5 кв. км); Флерівсько-Ювілейної газової площі в Полтавській області (472,1 кв. км); Гулаківського родовища сланцевого газу в Полтавській області (119,8 кв. км).

Видання зазначає, що ще 11 наказів, виданих службою 22 серпня, досі залишаються закритими.

Крім того, "Голден Деррік" володіє чинними ліцензіями на розробку трьох нафтогазових родовищ у Дніпровсько-Донецькій западині - Ново-Диканського, Попаснянсько-Самарського і Північно-Перещепинського.

Нагадаємо, що на початку 2017 року "Економічна правда" заявила, що "Голден Деррік" перейшов у власність російського мільярдера Павла Фукса.

Павло Фукс - голова російської девелоперської компанії MosCityGroup, яка займається будівництвом житлової, офісної та торговельної нерухомості в Москві й області, а також в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram