ГоловнаЕкономікаБізнес

Dragon Capital купила два бізнес-центри в Києві

"Євразія" і "Прайм" - бізнес-центри класу А на вулиці Жилянській.

Компанія New Ukraine PE Holding, яка входить у групу компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання бізнес-центрів "Прайм" і "Євразія" в ПАТ "БТА БАНК".

Про це повідомляють на сайті компанії.

"Євразія" і "Прайм" - бізнес-центри класу А, розташовані в діловому центрі міста Києва по вулиці Жилянській. Їхня загальна площа 33 423 і 9 140 тис. кв. м відповідно. На момент укладання угоди вакантність площ в обох бізнес-центрах становила менш ніж 1%. Ключові орендарі - Microsoft, PWC, Deloitte, EPAM, Sanofi.

Це вже четверта і п'ята інвестиції в Україні компанії New Ukraine PE Holding, яка торік придбала торговий центр "Піраміда" і складські комплекси West Gate Logistics і East Gate Logistics.

"Цією інвестицією ми збільшили наш портфель до п'яти об'єктів у трьох основних секторах комерційної нерухомості, загальна площа яких становить понад 205 тис. кв. м. Вийшовши в сектор офісної нерухомості, ми диверсифікували наші інвестиції і продемонстрували віру в подальше відновлення ділової активності в Україні", - зазначив гендиректор Dragon Capital Томаш Фіала.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що компанія Dragon Capital купила ТРК "Радіо-Ера".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram