ГоловнаЕкономікаБізнес

Apple представляє iPhone8

З виходу першої моделі смартфона пройшло 10 років.

Американська компанія Apple 12 вересня представляє новий iPhone 8. Ювілейна презентація iPhone проходить в будівлі нової штаб-квартири компанії Apple Park в каліфорнійському місті Купертіно. З виходу першої моделі смартфона пройшло 10 років.

Сьогодні компанія представить одразу три нових телефони - iPhone 8, iPhone 8 Plus і преміальний смартфон iPhone X, а також нову модель смарт-годинника Apple Watch і нове покоління медіаплеєра Apple TV.

Генеральний директор Apple Тім Кук представив нові моделі iPhone - iPhone 8 і 8 Plus. Однією з особливостей девайса стала повністю скляна задня кришка.

Діагоналі екранів двох моделей залишилися як і у попередніх моделей - iPhone 7 і 7 Plus. Процесор - шестиядерний A11. Основні камери пристроїв отримали нові сенсори і ті ж 12 Мп.

Крім того, в смартфоні з'явиться вбудована функція доповненої реальності. iPhone 8 і 8 Plus також отримали функцію бездротової зарядки.

Вартість iPhone 8 з 64 Гб пам'яті складе $699, iPhone 8 Plus з 64 Гб пам'яті - $799. У продажу вони з'являться з 22 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram