ГоловнаЕкономікаФінанси

НБУ призначив нового главу департаменту супроводу кредитів

Департамент контролює виконання банками своїх зобов'язань перед НБУ. 

НБУ призначив нового главу департаменту супроводу кредитів
Фото: пресс-служба НБУ

Національний банк призначив з 11 вересня нового главу департаменту супроводу кредитів. Ним став Олег Новаковський, який працював раніше в департаменті на посаді заступника директора.

Його попередник - Тетяна Лойченко - звільнилася з цієї посади 31 липня за власним бажанням.

"Олег Новаковський є висококваліфікованим фахівцем з багаторічним стажем роботи на банківському ринку. З 2015 року він працював у департаменті супроводу кредитів, а отже розуміє специфіку роботи й важливість завдань, які перед ним стоять. Робота цього департаменту сприяє транспарентності процедури рефінансування банків і контролю за виконанням банками своїх зобов'язань перед НБУ. І ми вважаємо, що експертиза Олега Новаковського забезпечить ефективне виконання функцій НБУ в частині підтримки банків ліквідністю", - зазначив заступник голови НБУ Олег Чурій.

Новаковський закінчив Київський національний економічний університет.

Має майже 20-річний досвід роботи в банківських установах України у сфері корпоративного та роздрібного бізнесу, методології банківських процесів, супроводження ризиків. З червня 2015 року й донині працював заступником директора департаменту - начальником управління кредитного аналізу та супроводження кредитів для підтримки ліквідності (до липня 2017 - управління кредитування банків) департаменту супроводження кредитів Національного банку.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram