ГоловнаЕкономікаБізнес

E-CONGRESS 2017: все, що потрібно знати про майбутнє українського e-commerce Пресс-релиз

5 жовтня в НСК "Олімпійський" пройде бізнес-подія нового формату – E-CONGRESS 2017, під час якого буде презентовано найкращий європейський та український досвід у сфері e-commerce, а також протестовані нові ідеї та бізнес-підходи.

E-CONGRESS 2017 – це місце зустрічі лідерів галузі, обміну досвідом з визнаними експертами, неформальне спілкування з колегами і нові знайомства для розвитку бізнесу. Вже зараз більше 70 спікерів готують свої бізнес-кейси, презентації та майстер-класи, щоб представити їх учасникам події.

«У цьому році E-CONGRESS обіцяє бути дійсно знаковим і різнобічним. Ми плануємо показати основні тренди, на які необхідно звернути увагу всім гравцям ринку електронної торгівлі України. Будемо говорити про e-commerce як про бізнес, презентуємо найактуальніші теми на ринку і запропонуємо всім учасникам унікальний майданчик для якісного нетворкінгу і обміну досвідом. E-CONGRESS 2017 несе як освітню, так і візіонерську місію. Це і бізнес-школа за один день, і перший дискусійний клуб, який сприяє розвитку галузі», - заявила Ірина Холод, керівник Ukrainian E-commerce Expert.

Традиційно насичена програма E-CONGRESS 2017 розділена на 9 інформаційних блоків, які покликані дати відповіді на актуальні питання українського бізнесу.

Блок №1. «Світ майбутнього». Презентація результатів найбільш актуальних досліджень. Що буде впливати на розвиток бізнесу в найближчі роки: застосування AR, VR і MR в e-commerce, роботизація доставки, штучний інтелект і крос-девайс комерція.

Блок №2. «E-commerce і держава: моделі B2G і G2B». На прикладах розберемо, як продавати державі, як працюють державні торги онлайн, презентуємо платформи для здійснення комерційних закупівель, а також розповімо, як Prozorro відкриває нові можливості для України.

Блок №3. «Безпека бізнесу в мережі». Огляд останніх змін в законодавстві і як це може вплинути на ринок e-commerce; чим замінити 1С та ME.Doc; кібербезпека; безпека платежів/доставки/контенту.

Блок №4. «Омніканальність». Інтеграція офлайн і онлайн. Системи інформування в точках продажів. Управління асортиментом: як уникнути канібалізації всередині мережі. Партнер блоку: retailers.ua

Блок №5. «Cross-border». Огляд існуючих операційних рішень взаємодії із зарубіжними ринками. Можливості E-export в Китай. E-import: досвід вітчизняного e-commerce. Партнер блоку: компанія Meest China.

Блок №6. «Технології швидкої віддачі». Must-have стратегії і технології присутності бренду в соціальних мережах: інтернет-магазин без магазину (продажі на маркетплейсах), робота з репутацією, підготовка контенту. Чат-боти: доставка, платежі і клієнтський сервіс.

Партнер блоку: 25h8.com

Блок №7. «Ефективність бізнесу в мережі». Що сервісні компанії можуть запропонувати для ефективного розвитку вашого бізнесу? Партнер блоку: Нова Пошта

Блок №8. «E-commerce в нових сферах». Найбільш цікаві бізнес-рішення з «некласичної» електронної торгівлі: будматеріали, медичні послуги, доставка їжі тощо.

Блок №9. «Fintech & Blockchain». Що потрібно знати про криптовалюти сьогодні, щоб не втратити можливість заробити на цьому завтра. Що фінансові компанії можуть запропонувати бізнесу в епоху змін. Партнер блоку: UAPAY

Модератори E-CONGRESS 2017: Андрій Длигач, доктор економічних наук, стратег і футуролог; Юлія Белінська, головний редактор Retailers.ua; Христина Кармазіна, COO SoftCube, E-commerce consultant; Юлія Порошенко, консультант зі стратегії Mckinsey & Co, співзасновник Інноваційного кластеру ВДНГ-тех та інші.

Свої презентації готують представники: Нова пошта, Meest China, Rechi.ua, MokCo+Цитрус, Укрпошта, ПриватБанк та інші.

В межах бізнес-події відбудеться масштабна виставка, яка об'єднає компанії-лідери, які обслуговують ринок e-commerce. Всього за один день у гостей виставки буде можливість зустрітися з усіма провідними українськими компаніями, познайомитися з їх оновленими рішеннями і особисто протестувати новинки. Участь у виставці – це відмінний спосіб заощадити час для вибору нового бізнес-партнера або підрядника.

Докладніше про Конгрес читайте на http://e-congress.com.ua/

  • Генеральний партнер: 25h8.com
  • Генеральний логістичний партнер: Нова пошта
  • Генеральний новинний партнер: ІА «Інтерфакс-Україна»
  • FinTech-медіа партнер: PaySpace Magazine
  • Інформаційні і медіа-партнери: LB.ua, Ділова столиця, Liga.net, Logist.FM, «Обозреватель», Ukrainian Retail Association, Prnews.io, РІА «Марко Пак», СУП, ePochta, «Власний рахунок», Retailers.ua, YUDJES GROUP, SendExpert, offshoreview.eu, FINANCE.UA, Мінфін, UADN.NET, PRICE.UA, MIND, StarLight Digital Sales.

Довідка про організатора

Ukrainian E-commerce Expert — комунікаційний майданчик, присвячений бізнес-процесам і регулюванню діяльності компаній на українському ринку електронної комерції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram